Verzending NL: brievenbusdoos €4.10 /pakket €6,85 + track&trace

Help Center

  • Zijn de waxmelts gemaakt van paraffine?

Nee! Onze waxmelts zijn gemaakt van een 100% natuurlijke wax blend speciaal voor waxmelts. De wax bestaat grotendeels uit soja en is gemengd met o.a. bijenwas.

  • Ruikt te sterk of de geur is weg?

Per brander verschilt het hoe lang je plezier hebt van een waxmelt of hoe sterk de geurverspreiding is. Dit kan komen omdat bij de ene brander de afstand tussen de wax en het theelichtje groter is als bij de ander. Hoe kleiner de afstand hoe sterker de geurverspreiding is, maar dit is ook de reden zijn dat de geur eerder is verdampt. Dan houd je alleen de wax over.
Vind je de wax te sterk ruiken? Dit kan omdat je er bijv., dichter op zit of omdat de geurblokjes extra geconcentreerd zijn en smaken verschillen. De een houd van een subtiele geur en de ander van een sterke geur. Wij maken onze waxmelts extra geconcentreerd zodat je er langer plezier van hebt. Vind je ze te sterk dan kan je bijv., een half blokje gebruiken.

  • Hoe verwijder ik de wax uit mijn brander?

Er zijn 2 manieren die wij aanraden.

Manier 1: Wanneer de wax is gestold brand dan heel kort een theelichtje zodat de onderkant loskomt van de brander. Je kan dan het schijfje in zijn geheel uit de brander verwijderen en even met keukenrol de laatste restjes wegvegen.

Manier 2: Wanneer de wax gesmolten is plaats een paar wattenschijfjes in de wax. De wattenschijfjes zuigen al de wax op. En je brander is weer klaar voor gebruik.

  • Cadeauverpakking en verpakking

Onze bestelling zijn al alsof je een cadeau uitpakt. Maar als je het extra feestelijk voor iemand laten inpakken? Stuur ons dan even een berichtje zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

  • Beschikbaarheid Wholesale

Wholesale is mogelijk voor bedrijven! Neem contact met ons op voor meer informatie, vragen en prijzen.