Verzending NL: brievenbusdoos €4.10 /pakket €6,85 + track&trace

Valentijn in lockdown...What to do?

Valentijnsdag is voor mijn niet een dag dat ik perse MOET vieren. We kunnen natuurlijk elke dag speciaal maken. Maar het herinnerd mij er wel aan om vaker iets speciaals te doen samen. En vaak doen we ook wel iets leuks met Valentijn, gewoon omdat het kan!

 Valentijnsdag is weer om de hoek. En zoals alles het afgelopen jaar anders is vanwege het corona virus. Word Valentijnsdag ook anders dan je waarschijnlijk gewent bent. Je kan niks leuks gaan doen buiten de deur en sterker nog na 9 uur mag je de deur niet eens uit.

 Maar wat kan je dan wel doen? Hieronder deel ik wat wij graag doen wanneer we iets speciaals willen doen maar de deur niet uit willen (of in dit geval niet kunnen).

Ten eerste zorg voor de juiste sfeer. Telefoons weg en waxbrander aan met jullie favoriete geur(<see what I did there) lekker romantisch.
 
1
Bestel jullie favoriete eten bijv. van het restaurant waar jullie voor de eerste keer gingen eten.
 
2
Kijk een film die al heel lang op jullie lijstje staat.
 
3
Speel een leuk spel. Een spel zoals openhartig. Dit is een kaartspel waarbij er allerlei  verassende vragen voorbijkomen. Wat voor verbazingwekkende en hilarische antwoorden zorgt. Zo leer je op een leuke manier nog meer over elkaar.
 
4
Dansen! Yes!! Zet jullie speciale nummer(s) op. Dance the night away!
 
 
Het zijn voor mij vaak de simpele dingen die het speciaal maken. Soms uren praten over je favoriete tekenfilms die je vroeger keek of hoe je relatie was in het begin. Terug kijken naar onze eerste appjes. Stil staan bij hoe speciaal het is wat je hebt met elkaar.
 
Dat is voor mij waar het om draait!
 
Ik hoor graag hoe jij hierover denkt, laat het me weten in de reacties hieronder. Lijkt me erg leuk om jullie reacties te zien.
  
 Ik wens jullie een hele leuke Valentijnsdag toe.
MUCH LOVE XXX

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd