Verzending NL: brievenbusdoos €4.10 /pakket €6,85 + track&trace

Happy 2021

Wat een jaar was 2020....niet te beschrijven. Het was niet alleen slecht natuurlijk...het was het jaar dat ik eindelijk voor mezelf ben begonnen. Wat op zich al een uitdaging is en dan hebben we ook nog een lastig jaar uitgekozen (Wat je van te voren ook niet kan weten). MAAR toch heel trots en blij met wat we tot nu toe hebben bereikt met Luminé en heel erg blij met alle leuke klantjes!
En we hebben super leuke reacties ontvangen. Ik moest er soms zelfs een traantje om laten, die berichten doen mij echt goed. Want het is letterlijk bloed, zweet, tranen en onzekerheid. Vinden mensen dit ook zo lekker ruiken? Vinden mensen dit ook mooi? Vinden mensen dit niet te duur?


En wat ik me ook besefte is dat de waxjes niet simpelweg een lekker geurtje zijn voor in huis. Geur doet zoveel meer en de combinatie van een mooie geurbrander erbij met kaarslicht. Dat creëert een heerlijke sfeer. En dat zorgt er weer voor dat je net even dat rustmoment pakt of je beter kan concentreren op je werk (die je vanaf huis doet). Momenten die je kan gebruiken in een tijd als dit.


Zo ik heb mijn zegje gedaan! Hoop dat je het leuk vond om te lezen! Ik ben echt totaal geen blogger dus wees lief en let niet op de spelling en opbouw enz. enz. Bedankt voor het lezen en tot de volgende.


Onze najaarscollectie is nu in de SALE en nog te koop zo lang de voorraad strekt. En met de code NEWYEAR krijg je 15% korting op alles.

Liefs

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd